jaar 2008

Het nieuwe seizoen is inmiddels weer begonnen en we hebben verleden week alweer volop genoten van een tocht naar Makkum, Harlingen, Texel en Stavoren. Ook het weekend voor Pasen en Pasen zelf, hebben we genoten van de boot, met Pasen zelfs met een besneeuwd dek. Klik hier voor een aantal foto’s, een besneeuwde Ventovivo, met Pasen dus en onder anderen de koninginnedag in Harlingen. Op het dak van het stadhuis was een tijdelijke balustrade gemaakt alwaar de vlag uitgehangen werd. Om 8:00 in de ochtend kwam de kapel het dak op en begon iedereen uit het bed te blazen. De VentoVivo was opgesierd met een oranje wimpeltje.

8 mei 2008

Het eerste grote zeilevenement was de Ronde van Noord Holland; Bijna behaalde de VentoVivo daar een beker weg, een bijna onoverwinnelijk schip met evenzo onoverwinnelijke bemanning. Helaas was het zo dat de Genakker op een best pittig wad naar beneden kwam zetten… dat was niet leuk :(. Ondanks dat, toch wel een paar leuke foto’s, klik hier.

 

“Zeilen met de Bijlen”, wat eerst begon met Roel, breidde zich over “de jaren” uit tot het familie zeilfestijn, echter deze keer voor het eerst op de VentoVivo. Margot kwam over uit Z-Frankrijk, Sandra uit Hongarije en Roel en Pieter waren ook van de partij.  Kijk hier verder voor een aantal leuke foto’s.

Joris 3 juni 2008

Een fantastische vakantie met de Mjollnir naar Denemarken; klik hier voor de gevaren route . Voor de foto’s, klik hier

Contact


  • -

  • info@ventovivo.com

  • +31 6 53210 275