2011 Engelse Zuid-kust

Eind maart, is de boot weer te water gegaan, en de eerste zeildag, 2 april, was weer meteen duidelijk waarom we zo’n boot hebben. Het was weer echt genieten! Pasen viel dit jaar vroeg en we zijn met Jacques en Akke naar Texel gevaren. Op 23 april lag zowaar de jachthaven al helemaal vol en hebben we ons tegen de Texel 5 aangevlijd. De volgende dag konden we de jachthaven in. Het was fantastisch mooi weer!

Op 14 en 15 mei was er het jaarlijks “Zeilen met de Bijlen” , met Pieter en Roeland. In tegenstelling tot vorige jaren was er dit jaar wel wind, sterker nog, het was echt mooi zeilweer!

Omdat we dit jaar met de Mjolnirr naar de Scilly Islands proberen te varen, hebben we vorig Hemelvaart-weekend, onze dame naar Bruinisse gevarenDaar ligt ze nu in de verenigingshaven Bru. Hierdoor hebben we op 2 juli bij vertrek al een voorsprong op Medemblik en zijn al bij Mia en Olaf. Van de tocht van Medemblik naar Zeeland hebben we een kort filmpje gemaakt om een idee te hebben hoe dat zeilen nou eigenlijk is….zie hier.

Joris 27 juni 2011.

Inmiddels weer thuis na een zalige vakantie langs de Engelse Zuidkust; voor de route klik hier. Voor de Foto’s, klik hier

Tekst en foto’s volgen snel

Joris, 1 augustus 2011.201

Contact


  • -

  • info@ventovivo.com

  • +31 6 53210 275